fbpx

Festivalinfo

Locatie en parkeren:
Het festival vindt plaats op het Waterhoefke in Steenbergen. Het exacte (navigatie)adres is:
Festivalweide Waterhoefke
Moerstraatseweg 151
4651 NZ Steenbergen

Het parkeerterrein ligt tegen het festivalterrein aan. Je parkeert dus letterlijk voor de deur!

Tijden:
Vrijdag: 19:00- 1:00u
Zaterdag 19:00- 1:00u

Leeftijd:
Alle leeftijden.
Let op: personen jonger dan 16 jaar alleen onder begeleiding van iemand van 25 jaar of ouder.

Kiss & Ride
Word je weggebracht en/of opgehaald? Goed geregeld! Maak in dit geval gebruik van de “Kiss & Ride” locatie. Deze wordt duidelijk aangegeven met borden en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs. Na 23.00 sluiten we de Hoogstraat en Moerstraatseweg af voor al het verkeer, dus is het alleen mogelijk om opgehaald te worden vanaf de Kiss & Ride locatie. Langs de kant van 't Waterhoefke valt ook onder de Kiss&Ride. Zo ben je snel weer op weg!

Taxi's
Als je met de taxi naar Steenbergen Live komt, zorg er dan voor dat de chauffeur je bij de Kiss&Ride uit laat stappen. Wanneer je met veel goede herinneringen ons evenement verlaat, staan ze bij de Kiss&Ride weer op je te wachten. Na 23.00 sluiten we de Hoogstraat en Moerstraatseweg af voor al het verkeer, dus is het alleen mogelijk om opgehaald te worden vanaf de Kiss & Ride locatie! Langs de kant van 't Waterhoefke valt ook onder de Kiss&Ride.

Zero Tolerance:
Steenbergen Live hanteert het lokale beleid van politie Steenbergen. Dit is “zero tolerance". Dit betekent dat elke vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) niet zijn toegestaan. Pas dus op wat je meeneemt, iedereen wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Lockers:
Er zijn voldoende lockers aanwezig op het terrein. Je kunt deze met 2 of 3 vrienden delen. Lockers zijn op het terrein te reserveren via een QR-code. Betaling kan dus alleen online.

Pinnen:
We gebruiken tijdens het festival overwegend PIN-only kassa's. Er zijn wel enkele cash-only kassa's. Maar pinnen is altijd sneller en makkelijker!

EHBO:
Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festival, daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het festival. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen.

Mindervaliden:
Komt u met een rolstoel of heeft u een beperking? Dan houdt niets u tegen om een gezellige avond te hebben! U kunt een speciale  aanvraag doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om in aanmerking te komen voor parkeerplaatsen dicht bij de hoofdentree. Andere opties zijn ook mogelijk. Dit zullen we met u bespreken om te zien wat voor u de beste oplossing is.

© 2023 Steenbergen Live